Tri narodne skupštine u Djakovštini. - Radić, Stjepan, političar; Cepelić, Milko; Akšamović, Antun; Ritig, Svetozar (Zagreb : Dionička tiskara, 1903)
Opis skupština, koje su održane u Đakovu, Gorjanima i Semeljcima.
P. o.: Obzor.
Sadrži i govore Stjepana Radića, Milka Cepelića, Antuna Akšamovića i Svetozara Ritiga.