Govor Davida Starčevića, zastupnika delničkoga, izrečen u proračunskoj razpravi u saborskoj sjednici dne 23. siečnja 1899. : po stenografskih bilježkah - Starčević, David (Prva hrvatska radnička tiskara, 1899)
O političkom i gospodarskom stanju u Hrvatskoj nakon Hrvatsko-ugarske nagodbe god. 1867.