Narodna skupština u Vrbovcu ([Dionička tiskara], 1903)
Skupština održana dne 22. XI. 1903., na njoj su govorili S. Radić, E. Vukić i M. Derenčin i dr. i stvoreni su zaključci o potrebi veće slobode, financijske samostalnosti i donošenju ekonomskih zakona u Hrvatskoj.