Narodna skupština u Gjurgjevcu ([s. n.], 1903)
Skupština održana dne 22. XI. 1903., na njoj su govorili J. Pasarić, J. Baroš, T. Jalžabetić i dr. o potrebi da financijsko zakonodavstvo i uprava pređu u nadležnost Hrvatskog sabora, da se proširi izborno pravo i da Hrvati imaju ista prava i povlastice kao Mađari u vojnim stvarima.