Hrvatska veterinarska komora Croatian Veterinary Chamber. - Hrvatska veterinarska komora (Zagreb) (Zagreb : Hrvatska veterinarska komora)
Web stranice Komore
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 17.4.2015.)
Keywords: Hrvatska veterinarska komora (Zagreb); Veterinarska medicina -- Hrvatska