Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu - Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu (Zagreb) (Zagreb : Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu, 2009)
Web-stranice organizacije koja pomaže u podizanju standarda života učenika i studenata.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 22.4.2015. ; zadnji opis prema verziji dana: 10.11.2020.)
Keywords: Učenici -- Hrvatska -- Ekonomski uvjeti; Studenti -- Hrvatska -- Ekonomski uvjeti