Povjesne crtice o školstvu Brodske pukovnije i brodskoga okružja : s jednom kartom - Martinović, Ivan, pedagog (pisac, 1912)
Obuhvaća razdoblje od g. 1764. do 1881.; karta školskoga kotara Brodske krajiške pukovnije br. 7. grada Broda crtana je po izvorniku što ga je god. 1872. sastavilo pukovnijsko zapovjedništvo u Vinkovcima.