Damir Facan-Grdiša : Egzistencije = Existence - Ivanković, Ivana, grafički dizajner (Studio Moderne galerije Josip Račić, 2015)
Detalj slike koji prikazuje arhitekturu imaginarnog grada u plamenu. U otvorima prozora ljudi.