Muka Isukrstova : žalobna pjesan koja se pjeva na procesiji Velikog petka polazeća na goru Kalvariju : otisnuto iz rukopisa stolne i župne crkve svetog Andrije u Bakru, pisana god. 1796. (S. Lukanović, 1888)
Uz sasvim neznatne razlike u tekstu potpuno isto kao Muka Isusova koja se pjeva u vrieme Velikoga petka. Dubrovnik 1930.