Primjedbe o jednoj matematičkoj kritici u "Nastavnom vjesniku" - Kiseljak, Marije (s. n., 1914)
Autor se nadovezuje na svoju kritiku o djelu Mate Merchicha, Organistik der Geometrie, 1914., koju je prvi puta objavio u Nastavnom vjesniku, knj. XXII, 1913-1914., br. 8. i na odgovor pisca na tu kritiku.