Venceslaus Soie, Dei et Apostolicae Sedis gratia ecclesiarum Segniensis et Modrussiensis seu Corbaviensis per aequalitatem unitarum episcopus, ad excelsum consilium regium locumtenentiale Croatico-Slavonico-Dalmaticum consiliarius ad honores, ss. theologiae doctor, venerabilibus fratribus et dilectissimis filiis dioecesanis gratiam, salutem et pacem - Soić, Vjenceslav (s. n., 1869)
Pastirsko pismo.