Novi dokazi protiv modernih agnoeta: Schella, Lebretona i modernista - Marić, Josip, teolog ([s. n.], 1913)
Polemika protiv "modernih agnoeta" s obzirom na učenje starih "monofizita" Themistiusa, aleksandrijskoga đakona i Theodosiusa, aleksandrijskog patrijarha.