Bilten Udruge đaka Franjevačke klasične gimnazije Visoko - Zagreb (Udruga đaka Franjevačke klasične gimnazije Visoko - Zagreb, 2011)
Bilten predstavlja redovita događanja u Udruzi, njene projekte i cjelokupan rad.