Ne zna! - Maixner, Franjo, karikaturist ([S. l., 1955)
Dvije starice šeću ulicom i razgovaraju.
Signature nema; ispod prikaza nalijepljen papir s natipkanim tekstom na hrvatskom; l.d. ugao lista olovkom: 3; na poleđini tekst olovkom na hrvatskom preko njega nalijepljen papir s natipkanim tekstom na francuskom // plavi žig na francuskom.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Tuš