Hrvatski zbor nutricionista (Hrvatski zbor nutricionista, 2015)
Web stranice udruge čiji je ciilj povezivanje diplomiranih inženjera nutricionizma, prvostupnika nutricionizma, magistara nutricionizma, doktora nutricionizma i njihovih prijatelja u svrhu razvijanja i unaprjeđenja struke, te očuvanja njezina digniteta.