Hrvatski zbor nutricionista - Hrvatski zbor nutricionista (Zagreb) (Zagreb : Hrvatski zbor nutricionista, 2015)
Web stranice udruge čiji je ciilj povezivanje diplomiranih inženjera nutricionizma, prvostupnika nutricionizma, magistara nutricionizma, doktora nutricionizma i njihovih prijatelja u svrhu razvijanja i unaprjeđenja struke, te očuvanja njezina digniteta.
Pristup: World Wide Web ; ranije dostupno na URL: http://www.udruga-hzn.com
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 8.7.2015.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Nutricionizam; Hrvatski zbor nutricionista (Zagreb)