Glavna razprava proti nar. zastupnikom dru D. Starčeviću, J. Gržaniću i E. Kumičiću pred sudb. stolom u Zagrebu dne 15. i sliedećih danah prosinca 1885. (s. n., 1886)
Prikaz tijeka rasprave, koja je održana na temelju optužbe, da su spomenuta trojica narodnih zastupnika 5. X. 1885. napali u Hrvatskom saboru bana Khuen-Hedervaryja, kada je pokušao opravdati ponovno odnošenje hrvatskih arhivskih spisa u Budimpeštu.