Prilog k historiji dubrovačke hrvatske književnosti - Pavić, Armin, književni povjesničar ([s. n.], 1875)
O prijevodu Dinka Zlatarića Sofoklove Elektre, s kratkim uvodom o značaju stare dubrovačke književnosti.