U kavani - Maixner, Franjo, karikaturist (1955)
Na prikazu su dva muškarca. Jedan nosi poslužavnik sa šalicama i razgovara s drugim muškarcem s kuharskom kapom na glavi koji se nalazi s druge strane pulta.