Minimalizam : 10-31.3.1983., Galerija suvremene umjetnosti, Katarinin trg 2 i Ćirilometodska 3 (Galerija suvremene umjetnosti, 1983)
U središnjem dijelu plakata na crnoj podlozi bijeli meandar. Srebrnim linijama tri obrisa lica uz donji rub plakata