Autoput bratstvo-jedinstvo 1949. : takmičimo se u čast godišnjice V. kongresa KPJ (Ozeha, 1949)
U središtu prikaza omladinci i omladinka sa alatima prebačenim preko ramena. U pozadini cesta i parni valjak