U borbi protiv gripe - Maixner, Franjo, karikaturist ([S. l., 1955)
Na prikazu su dva starija muškarca koji hodaju ulicom i razgovaraju.
Signature nema; ispod prikaza nalijepljen papir s natipkanim tekstom na hrvatskom; l.d. ugao lista olovkom: 32; na poleđini tekst plavi žig na francuskom // papir s natipkanim tekstom na francuskom.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Tuš