Visoka poslovna škola PAR - Visoka poslovna škola PAR (Rijeka) (Rijeka : Visoka poslovna škola PAR)
Web stranice privatne visokoobrazovne institucije na području Primorsko – goranske županije.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 14.10.2015.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku
Keywords: Visoka poslovna škola PAR (Rijeka)