Uspomena - Maixner, Franjo, karikaturist ([S. l., 1955)
Na prikazu su starica i starac. On sjedi za stolom glave oslonjene na ruku, a ona, ljutitog izrara, lica stoji iza njega.
Signatura d.d. na prikazu tušem: F.M.; ispod prikaza nalijepljen papir s natipkanim tekstom na hrvatskom preko njega nalijepljen papir s natipkanim tekstom na francuskom; d.g. ugao lista olovkom: 40.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Tuš