Moji učitelji kemije : (predavanje održano u Pučkom sveučilištu u Zagrebu 23. I 1936.) - Bubanović, Fran ([s. n.], 1936)
O prof. Gustavu Janečeku, Srećku Bošnjakoviću, Hartogu Jakobu Hamburgeru i Svante Arrheniusu.