Hrvatski Telekom (Hrvatski Telekom, 2015)
Web-stranice telekomunikacijske kompanije koja pruža puni spektar telekomunikacijskih usluga od usluge fiksne i mobilne telefonije, prijenosa podataka, interneta i međunarodnih komunikacija.