Disciplinski propisi po Zakonu od 31. jula 1923. o činovnicima i ostalim službenicima gradjanskoga reda - Cavalieri, Celso (vlast. nakl, 1924)
Sadrži i: Zakon o činovnicima i ostalim državnim službenicima gradjanskoga reda: str. 193-266.