Komentar Zakonu od 17. maja 1922. o državnom savjetu i upravnim sudovima - Cavalieri, Celso (vlast. nakl, 1925)
Sadrži i dodatake: I. Uredba o poslovnom redu u Državnom savjetu i upravnim sudovima od 5. septembra 1922., II. Obrasci.