Književna Rijeka : časopis za književnost i književne prosudbe (Društvo hrvatskih književnika, 2011)
Časopis Društva hrvatskih književnika, Ogranak Rijeka koji donosi prozu, eseje, poeziju i osvrte u književnosti.