[Električni štednjak] - Maixner, Franjo, karikaturist
Crtež podijeljen na dva prizora. Na lijevom, ženski lik muči se s kuhanjem na peći, dok ženski lik na desnom prizoru s lakoćom kuha na električnom štednjaku.