Profesorski - Maixner, Franjo, karikaturist (1955)
Na prikazu je stariji muškarac koji stoji uzdignute ruke dok se drugom pridržava za stol na kojem se nalazi knjiga i tuš s perom. Iza stola se nalazi školska ploča.