Centar za vozila Hrvatske - Centar za vozila Hrvatske (Zagreb) (Zagreb : Centar za vozila Hrvatske)
Web-stranice ustanove koja organizira i stručno prati rad svih stanica za tehnički pregled vozila u Republici Hrvatskoj.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 18.11.2015.)
Keywords: Centar za vozila Hrvatske (Zagreb); Cestovna vozila -- Kontrola