Općina Petrovsko službena mrežna stranica. (Petrovsko : Općina Petrovsko)
Web-stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 1.2.2016.; zadnji opis prema verziji dana: 1.2.2021.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Petrovsko; Petrovsko -- Vodiči