Općina Lukač (Lukač : Općina Lukač, 2015)
Web-stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 2.2.2015.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Lukač (Virovitica); Lukač (Virovitica) -- Vodiči