Osnovi naše agrarne politike - Turk, Dragan, agronom ([s. n.], 1922)
O potrebi reforme austrougarskih posjedovnih odnosa; prema predgovoru, 2. str., napisano u povodu brošure Ivana Galića, Problemi agrarne politike u Hrvatskoj i Slavoniji; Galić se založio za održanje austrougarskih vlastelinstava u Hrvatskoj i Slavoniji.