Naše nove čitanke za osnovne škole - Kempf, Julije
O čitankama koje je priredio dr. Sigismund Čajkovac; sadrži i prilog uredništva "V. Ž. V." o dru S. Čajkovcu koji se zapravo sastoji od članka Ferda Ž. Milera objavljenog u "Pobratimu", 1913., br. 3 pod naslovom "Krasan čovjek", 13-[16]. str.