Čudesni svijet tehnike 6 : radni materijal za izvođenje vježbi i praktičnog rada u tehničkoj kulturi u šestom razredu osnovne škole - Bartolić, Gordan, profesor tehničke kulture (Školska knjiga, 2014)
Sadrži radne listove i radni materijal.