Zbornik radova Filozofskog fakulteta u Splitu : Journal of Faculty of Humanities and Social Sciences in Split (Filozofski fakultet, 2014)
Zbornik radova objavljuje radove znanstvenog i znanstveno-nastavnog odnosno, znanstveno- -pedagoškog karaktera.