Anafora : časopis za znanost o književnosti = [academic literary journal] (Filozofski fakultet, 2014)
Časopis objavljuje znanstvene radove, prikaze i osvrte s područja znanosti o književnosti i srodnih područja humanističkih i društvenih disciplina.