Hrvatska knjižnica i čitaonica Pleternica - Hrvatska knjižnica i čitaonica (Pleternica) (Pleternica : Hrvatska knjižnica i čitaonica Pleternica, 2014)
Web-stranice knjižnice
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 16.5.2016.)
Keywords: Hrvatska knjižnica i čitaonica (Pleternica)