Lucius : zbornik radova Društva studenata povijesti Hrvatskih studija "Ivan Lučić - Lucius" (Hrvatski studiji Sveučilišta, 2016)
Časopis koji donosi članke, prikaze, izvještaje, intevjue te mnoštvo radova o važnijim događajima u organizaciji Društva studenata povijesti "Ivan Lučić – Lucius".