Nova stenografija ili Pokušaj prvoga hrvatskog stenografskog sistema - Kujundžić, Ivan Evanđelist ([s. n.], 1910)
Sadržaj Uvoda: 1. Zamisao "hrvatske stenografije" ; 2. Stenografska tradicija ; 3. Slavenska stenografija.