Prečastnomu i velečastnomu svećenstvu Biskupije križevačke, obljubljenoj u Hristu braći i svim vjernikom pozdrav i blagoslov od Gospoda našega Isusa Hrista - Drohobeczky, Julije ([s. n.], 1896)
Pastirsko pismo.