Študije i dojmovi sa Svjetske izložbe i internacionalnoga nastavnoga kongresa 1900. u Parizu - Dlustuš, Ljuboje ([s. n.], 1906)
Sadržaj: Svjetske izložbe ; Malo Pariza ; Šetnja po izložbi ; Umjetnost u Parizu i na izložbi ; Umjetnost u izložbi ; Školske izložbe : Francuska : Školske izložbe drugih zemalja ; Nastavni kongresi.