Nove boje znanja Strategija obrazovanja, znanosti i tehnologije. (Zagreb : Vlada Republike Hrvatske, 2015)
Web-stranice projekta unaprjeđenja hrvatskog obrazovnog i znanstvenog sustava.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 2.6.2016. ; zadnji opis prema verziji dana: 12.5.2022.)
Keywords: Odgojnoobrazovna politika -- Hrvatska; Znanost i država -- Hrvatska