Croatian review of economic, business and social statistics : journal of the Croatian Statistical Association (Hrvatsko statističko društvo, 2016)
Časopis je usmjeren na statističke metode i tehnike primjene u ekonomiji, poslovnoj i socijalnoj statistici.