Parbeni spisi u prieporu Nika Hriljca proti odvjetniku dru. Dinku Viteziću radi naknade štete ([s. n.], 1897)
U povodu spora između N. Hriljca, člana zadruge za melioraciju Vrbničkog polja i D. Vitezića, predsjednika zadruge.