Journal of applied health sciences : Časopis za primijenjene zdravstvene znanosti (Zdravstveno veleučilište, 2016)
Časopis koji objavljuje kvalitetne izvorne, istraživačke, teorijske, metodološke i stručne radove iz svih područja zdravstvenih znanosti.