Industrijski razvoj i konkurentnost : Industrial development and competitiveness (Institut za industrijski razvoj, 2016)
E-časopis koji objavljuje radove na temu industrijskog razvoja i konkurentnosti u Republici Hrvatskoj i u zemljama Europske unije, odnosno u svijetu.