Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici
Web-stranice visokog učilišta koji predstavlja regionalni centar visokostručnog i primijenjenog znanstvenog rada, na kojem se izvode preddiplomski stručni studiji Menadžmenta, Poduzetništva i diplomski specijalistički stručni studij Menadžmenta.